Yap ve sakla
Öfkede bir HEIC fotoğrafının bir kopyasını yapın
Görüntüyü yeni bir isim altında, HEIC orijinali sağlam tutmakta.
Bazı web siteleri veya baskı iş akışları, JPEG'i HEIC'den daha güvenilir kabul eder. Preview bir görüntüyü başka bir dosya türüne ihraç edebilir. uzatma yerine ikinci bir dosyayı ihraç etmek yerine ihracat: bir dosya adı değişikliği yalnızca görüntü kodlamayı dönüştürmez ve HEIC'nin yararlı bir kaynak kopyasını kaldıracaktır.
Daha önce ihracat yapmadan
Ölçeği açın ve File > Duplicate seçin. Tekrarlananda, File > Export'ı seçin. Sonuç bir JPEG kopyası olarak tanımlayan yeni bir dosya adı girin, JPEG'i Format menüden seçin ve açık bir kaynak/. ayrımı istiyorsanız orijinal konumdan ayrı bir hedef klasörü seçin.
Kanıt: Apple user guide
İstenen format
İhracat diyalogu kaliteli bir kontrol sunarsa, dosya boyutunu iyi ayrıntılara karşı dengelemek için kullanın; şeritte küçük harfleme ve kenar detayını inceleyin. JPEG'in kayıp olduğunu iddia etmeyin. Dönüşüm bir görüntü dosyası üretir ve metadata'yı destekler veya bilgi kütüphane öğesinden farklı olabilir.
Kanıt: Apple user guide
kopyayı doğrulayın
Preview'da ihraç edilen JPEG'i açın ve Tools > Show Inspector'u format ve piksel boyutunu kontrol etmek için açın. HEIC'yi orijinal olarak tut ve sadece uyumluluk gerektiren JPEG'i gönderin. Eğer ihracat çok yumuşak görünüyorsa, kaynaktan ilk JPEG'i yeniden hazırlamak yerine daha yüksek kaliteli bir ayarla tekrarlayın.
Kanıt: Apple user guide
Kaynaklar ve daha fazla okuma
Yukarıdaki belirli gerçekler ve ürün açıklamaları için kaynaklar. Üzerinde çalışılan örneklerimiz, yorumlarımız ve pratik önerilerimiz orijinal editoryal rehberliktir.
- Apple Preview User Guide — Crop, resize or rotate imagesApple user guide
- Apple Preview User Guide — View information about images and PDFsApple user guide