Lav & behold
Skjul en privat fotostrimmel bag den skjulte samlelås
Flyt markerede billeder ud af biblioteksvisningen og forstå hvilke enheder indstillingen påvirker.
Den skjulte samling kan reducere afslappet synlighed, når nogen gennemser billeder på din iPhone. Det er en privacy bekvemmelighed, ikke et sikkert arkiv eller en separat kopi: med iCloud Billeder, skjule et element også skjuler det på dine andre enheder, der er logget ind på den samme Apple-konto.
Skjul det markerede billede
I Billeder, åbne et billede og tryk på Mere, derefter Skjul. For en gruppe, se biblioteket eller en samling, skal du trykke på Vælg, vælg punkterne, og brug Skjul kontrol. Billederne flyttes til Skjult i stedet for at blive slettet. Overvej, om miniaturer, delte albums, eksport, eller en anden kopi allerede eksisterer, før du behandler dette som en fortrolighedsgrænse.
Dokumentation: Apple user guide
Åbn eller fjern samlingen
For at gennemgå det skjulte sæt, åbne Samlinger og finde Skjult under Hjælpeprogrammer, derefter låse det op med Face ID, Touch ID, eller din adgangskode. For at gendanne et element til hovedbiblioteket, åbne det, bruge mere, og vælg Fjern. Du kan slukke Vis skjult album i Indstillinger > Apps > Billeder, hvis du også ønsker samlingen fjernet fra den synlige sidebar.
Dokumentation: Apple user guide
Vide hvad låsen ikke dækker
Samlingen er som standard låst, men en person, der kender din enhed adgangskode kan stadig låse den op. Apple også synkroniserer skjult status gennem iCloud Billeder. Skjule fjerner ikke placering metadata, slette aktier, eller forhindre en gemt eksport fra eksisterende andre steder; bruge aktieoptioner og filhåndtering separat, når det er de faktiske risici.
Dokumentation: Apple user guide
Kilder og videre læsning
Kilder til de konkrete fakta og produktbeskrivelser ovenfor. Vores eksempler, fortolkninger og praktiske forslag er originale redaktionelle vejledninger.
- Apple iPhone User Guide — Delete or hide photos and videosApple user guide